Els pobles i llocs amb més encant de Catalunya.

Nota: (Versión en castellano : Pueblos con encanto de Cataluña)

La Valoració de pobles, ciutats i llocs catalans:

La selecció dels llocs amb més atractius i dels pobles catalans s'està realitzant en funció del seu llegat artístic i monumental, típics carrers, lloc pintoresc, i la seva relació amb els paisatges naturals.

En les nostres pàgines trobarà: informació, mapes, situació, fotos, vídeos, allotjaments i consells de viatges. I també anirem incloent llocs de major interès, excursions, rutes, senderisme .etc.




 Els Pobles amb més encant de Catalunya..

Altres Pobles amb interès ....

Vídeo...








La Valoracions:

Lloc bell. **** És quan en el seu conjunt, posseeix una arquitectura singular, popular o típica, un patrimoni artístic important o una ubicació en un esplèndid paratge natural. Imprescindibles en el nostre itinerari.

Amb encant. *** Destaquen per alguna singularitat especialment. Els seus carrers, Patrimoni artístic, entorn natural i paisatgístic o la seva ubicació pintoresca. Reuneixen certs atractius i característiques que mereixen la nostra visita.

Amb interes ** Destaca per alguna característica d'interès, sigui patrimonial, natural, o paisatgística. Mereixen la nostra visita, si disposem de temps.

Interessant. * Disposen d'algun interès a ressaltar, però que només mereixen la nostra visita, en el cas que estiguin a prop del nostre itinerari i disposem de temps.

Notas:

- Aquest bloc està escrit principalment en castellà per a una millor divulgació i promoció de catalunya i perquè pugui arribar a un major nombre de lectors.

 - Les valoracions han estat realitzada sota criteris d'aquest bloc, que poden per descomptat diferir de les opinions dels lectors.

- Aquesta web no està exempta de qualsevol error o subestimació, que, si escau, poseu-vos en contacte per a la possible rectificació de la dada i d'aquesta manera col·laborar per a la promulgació turística de Catalunya. Gràcies.

 Contacte: pueblosbellos@gmail.com